Kalangkang aromatherapy mesin PJS-UAD2 - Cina Xiamen PJS Téhnologi

Kalangkang aromatherapy mesin PJS-UAD2

Pondok Description:

√. produk anyar, lampu na Mesin kalangkang aromatherapy, mini lucu, mung ukuranana ti nyabok, teu Badé nyandak nepi loba spasi, dina tempat sagala anu lumaku.

√. Ngadopsi frékuénsi luhur Geter ultrasonic, molekul minyak atsiri putus handap aromatherapy efisien, unggal molekul minyak atsiri atomized merata nyebarkeun, moisturizing kulit, seungit alam.

√. Ngadopsi bahan ramah lingkungan, desain bisu, kaséhatan tanpa radiasi, kakuatan ngaruksakna otomatis tina kakurangan cai, aman tur dipercaya, miara unggal indung na orok.

√. lampu atmosfir romantis, genep rupa warna cahaya, tilu rupa lampu na bayangan panutup pelindung, ditambah hiji panutup pelindung transparan, masihan anjeun wengi haneut tur cozy.

√. Gampang beroperasi, hiji konci pikeun ngamimitian, ditinggalkeun pikeun muka semprot, katuhu ngahurungkeun lampu.

 


  • EXW Harga: US $ 13.36- $ 14.28 / lembar
  • MOQ: 50 lembar
  • Suplai Kamampuhan: 20 000 lembar / per bulan
  • Port: Xiamen atanapi Shenzhen sakumaha diperlukeun
  • Sarat pembayaran: T / T, PayPal, Western Union, L / C, D / A, D / P
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi
    item Ngaran mesin aromatherapy kalangkang
    Item No. PJS-UAD2
    Warna awakna Bodas atanapi Xuping atanapi Héjo keur pilihan
    kakuatan 9W
    Input tegangan / Ayeuna 24V / 360mA
    gaya mode
    Desain bentukna OEM / ODM
    tank cai 150ml
    Misting Kaluaran 65ml / h
    Ngusulkeun ukuran kamar 10-20 yd sq
    fungsi timing 2-8hr
    sora <36db
    modeu semprot Dina (kontinyu) / 1h / 3h / 5h
    Time ngagawekeun 5-8hrs
    test Standar CE RoHS
    bungkusan 1pcs / kotak, 16pcs / karton
    USB Powered Powered by komputer, laptop, bank kakuatan, adaptor USB jeung saterusna, merenah pikeun anjeun ngagunakeun
    aplikasi Imah, pangkeng, ruang tamu, binih, kantor, kamar yoga, klinik, spa, hotél, gim
    fungsi 1. ultrasonic Misture
    2. diffuser minyak ésénsial
    3. humidifier 
    4. warna changebale dipingpin lampu wengi
    dimensi 
    panjang 12cm 
    rubak 12cm 
    luhur 10.8cm 
    kapasitas N / A
    material
    Bahan awak PP + ABS + listrik komponén
    Kaluaran (pami peryogi) Laser Printing (2000PCS), sertipikat RoHS
    asesoris Émbaran
    sambungan kabel USB nuhun
    padoman nuhun
    nu lain teu
    Timbangan
    Beurat Net (kg) 0.2
    Beurat pengiriman barang (kg) 0,4
    Warna Box Ukuran (cm) 14 * 14 * 12
    Ukuran karton (cm) 50 * 39 * 50,5 (16Kg / CTNs)

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!