Murni USB Air humidifier cleaner PJS-BH - Cina Xiamen PJS Téhnologi

Murni USB Air humidifier cleaner PJS-BH

Pondok Description:

√.Humidifier Dupi meta vas bentang sakumaha Leutik, The Office humidifier kalawan desain unik tina handap tiasa multi sudut dipintonkeun.

téhnologi √.Ultrasonic Micro atomization, menyemprot langkung seragam jeung exquisite, Uap leuwih lengkep, effectly ngeureunkeun listrik statik di lingkungan garing, ngurangan radiasi na tetep kulit mulus.

humidifiers √.USB pikeun pangkeng, Baby Room, spa Room, Yoga Room, pangkeng, Imah, Kantor, Hotel, Sakola, jsb.

lampu √.Night Dupi nganggo kabel USB, merenah mangpaat, humidifier timing spary 6 jam, kapasitas kotak cai 400ML bisa neruskeun 10 jam.

√.Using USB pikeun nyaangan humidifier bohlam, aya sababaraha parobahan warna, jeung peuting eta tiasa janten lampu wengi hébat.


  • EXW Harga: US $ 5.06- $ 5.38 / lembar
  • MOQ: 100 lembar
  • Suplai Kamampuhan: 20 000 lembar / per bulan
  • Port: Xiamen atanapi Shenzhen sakumaha diperlukeun
  • Sarat pembayaran: T / T, PayPal, Western Union, L / C, D / A, D / P
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi
    item Ngaran Murni USB Air humidifier cleaner
    nami Warni humidifiers Peuting Lampu
    Item No. PJS-BH  
    Warna awakna bodas
    kakuatan 2W
    tegangan kaluaran 5V 500mA
    gaya mode
    Desain bentukna OEM / ODM
    tank cai 400mL
    Misting Kaluaran 10ml / h
    spasi aplikasi 10sq
    Time ngagawekeun Nepi ka 8hours
    sora <36db
    test Standar CE RoHS
    bungkusan 1pcs / kotak, 60pcs / karton
    garis sambungan kabel 1.2m
    aplikasi Pangkeng, Baby Room, spa Room, Yoga Room, Imah, Kantor, Hotel, Sakola
    fungsi 1.Add cai ti luhur
    2.Colorful Peuting Lampu
    3.Air Purify
    4.Super humidification
    5.Easy pikeun ngabersihan
    dimensi 
    panjang 8.8cm 
    rubak 8.8cm 
    luhur 15.3cm
    kapasitas N / A
    material
    Bahan awak ABS / PP / pepet
    Kaluaran (pami peryogi) Laser Printing (2000PCS), sertipikat RoHS
    asesoris Émbaran
    ngecas USB nuhun
    nu lain teu
    Timbangan
    Beurat Net (kg) 0,24
    Beurat pengiriman barang (kg) 0,5
    Warna Box Ukuran (cm) 10 * 10 * 16
    Ukuran karton (cm) 58 * 48,5 * 33,5 (15kg / CTNs)

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!