Reungit Killer lampu PJS-LFD - Cina Xiamen PJS Téhnologi

Reungit Killer lampu PJS-LFD

Pondok Description:

√.FAN nyeuseup prinsip: The killer reungit karek ditingkatkeun dirancang kalayan kipas nyeuseup kuat tur canggih sumber lampu LED, mujarab pikeun luring reungit na nyusu kana lampu, maranéhanana baris dehydrate sarta ahirna maot.

√.SAFE & NONTOXIC: lampu reungit The LED adopts cara fisik jeung maéhan reungit. Taya racun, kimia ngabahayakeun atawa radiasi, 100% aman pikeun awak manusa sarta pets, leyuran serangga kontrol pisan eco-friendly jeung ongkos-éféktif.

√.EASY ngagunakeun & bersih: Powered by kabel USB, bisa plugged kana sagala catu daya, komputer atawa telepon carjer mobile. Badag kotak gudang kapasitas matak ngamudahkeun pikeun miceun keur meresihan sarta miceun Reungit maot ku twisting basajan.

√.USER-friendly desain: Aya wadahna leutik di luhur, lamun diperlukeun, anjeun tiasa nyabut panutup saeutik nempatkeun di padet atawa cair panolak serangga pikeun éfék hadé. diwangun-di kipas bakal dianggo cicingeun, teu noise badag pikeun ngaruksak sare berharga Anjeun.

√.WIDE aplikasi: Great pikeun pamakéan indoor, kayaning imah, pangkeng, ruang tamu, dapur, kantor, gudang, hotél, jeung sajabana ngajaga ngalawan bangor sarta panyakit-mawa flies / serangga. Sampurna pikeun reungit, bug leutik, flies jeung serangga lianna.

 


  • EXW Harga: US $ 4.36- $ 4.68 / lembar
  • MOQ: 100 lembar
  • Suplai Kamampuhan: 20 000 lembar / per bulan
  • Port: Xiamen atanapi Shenzhen sakumaha diperlukeun
  • Sarat pembayaran: T / T, PayPal, Western Union, L / C, D / A, D / P
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi
    item Ngaran Reungit Killer lampu
    Item No. PJS-LFD
    wujud supa Wangun
    Warna awakna bodas
    kakuatan 3W
    Input tegangan / Ayeuna 5V / 1A
    gaya mode
    motif Desain ngaropéa
    Desain bentukna OEM / ODM
    gawé Range 60㎡
    test Standar CE RoHS
    bungkusan 1pcs / kotak, 24pcs / karton
    USB Powered Powered by komputer, laptop, bank kakuatan, adaptor USB jeung saterusna, merenah pikeun anjeun ngagunakeun
    aplikasi Imah Kantor pangkeng Living kamar Dapur Rumah Makan Taman Patio buruan 
    Aman & NONTOXIC Taya racun, kimia ngabahayakeun atawa radiasi, 100% aman pikeun awak manusa sarta pets
    dimensi
    panjang 16cm 
    rubak 13.5cm
    luhur 13.5cm
    kapasitas N / A
    material
    Bahan awak ABS / PP
    Kaluaran (pami peryogi) Laser Printing (1000PCS), sertipikat RoHS
    Kipas prinsip nyeuseup kipas nyeuseup kuat tur canggih sumber lampu LED
    asesoris Émbaran
    sambungan kabel USB nuhun
    nu lain teu
    Timbangan
    Beurat Net (kg) 0,36
    Beurat pengiriman barang (kg) 0,65

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!