Reungit Killer lampu PJS-GM - Cina Xiamen PJS Téhnologi

Reungit Killer lampu PJS-GM

Pondok Description:

√.Natually Anti Reungit: biru The LED lampu lures reungit, flies jeung serangga lianna deukeut lampu bubu lajeng kipas bakal nyedot kana kotak gudang saacan pati maranéhanana.

√.Energy Musim Panas: konsumsi kakuatan pisan kirang, dipeunteun kakuatan 7w, alternatif nice keur kahirupan héjo.

√.High Quality: ngadopsi kualitas luhur ABS seuneu bahan retardant, sturdy jeung awét, sarta bentuk elegan, cocog pikeun lingkungan rumah tangga. Éta lampu, leutik tur merenah pikeun mawa madhab.

√.Healthy: No racun, kimia ngabahayakeun atawa radiasi, 100% aman pikeun awak manusa sarta pets, leyuran serangga kontrol pisan eco-friendly jeung ongkos-éféktif.

√.Wide Aplikasi reungit killer-Dijieunna tina bahan kualitasna alus sarta téhnologi canggih. Powered port USB, éta cocog pikeun kémping, lalampahan, jeung kagiatan outdoor lianna, sarta eta oge bisa connect with colokan pikeun pamakéan indoor Anjeun.


  • EXW Harga: US $ 2.78- $ 2.98 / lembar
  • MOQ: 50 lembar
  • Suplai Kamampuhan: 20 000 lembar / per bulan
  • Port: Xiamen atanapi Shenzhen sakumaha diperlukeun
  • Sarat pembayaran: T / T, PayPal, Western Union, L / C, D / A, D / P
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi
    item Ngaran Reungit Killer lampu
    Item No. PJS-GM
    Warna awakna Hideung atawa bodas keur pilihan
    kakuatan 7W
    Input tegangan / Ayeuna 12V / 580mA
    gaya mode
    motif Desain ngaropéa
    Desain bentukna OEM / ODM
    gawé Range 10-30㎡
    test Standar CE RoHS
    bungkusan 1pcs / kotak, 16pcs / karton
    USB Powered Powered by komputer, laptop, bank kakuatan, adaptor USB jeung saterusna, merenah pikeun anjeun ngagunakeun
    aplikasi Imah Kantor pangkeng Living kamar Dapur Rumah Makan Taman Patio buruan 
    Aman & NONTOXIC Taya racun, kimia ngabahayakeun atawa radiasi, 100% aman pikeun awak manusa sarta pets
    dimensi 
    panjang 8.5cm 
    rubak 7.5cm 
    luhur 12cm
    kapasitas N / A
    material
    Bahan awak ABS / PP
    Kaluaran (pami peryogi) Laser Printing (2000PCS), sertipikat RoHS
    Kipas prinsip nyeuseup kipas nyeuseup kuat tur canggih sumber lampu LED
    asesoris Émbaran
    sambungan kabel USB nuhun
    nu lain teu
    Timbangan
    Beurat Net (kg) 0,58
    Beurat pengiriman barang (kg) 0,85
    Warna Box Ukuran (cm) 14 * 14 * 14,5
    Ukuran karton (cm) 72 * 36,5 * 50

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!