Metoo Silicone Lampu PJS-PY002W - Cina Xiamen PJS Téhnologi

Metoo Silicone Lampu PJS-PY002W

Pondok Description:

√.Healthy sarta bahan bahya: LED Baby Kids Peuting Lampu Me toorabbit ku silicone ABS méré touch pleasantly lemes, Ngarasa lemes. Tujuh kelir bisa ngarobah dina urutan pikeun ngabentuk laun ngarobah color.Through beungeut silicone lemes, lampu nu Sigana lemes sareng haneut.

√.Long Time sosobatan: Panyungsi-di 500mAH batré litium ngarojong pamakéan portabel up, lampu konéng Kersa illuminates ngeunaan 3 nepi ka 5 jam. Keur pendamping konstan Anjeun pikeun sakabéh wengi lila, Jieun atmosphere.Cozy childrens wengi lampu nyaman jeung sayah mun nenangkeun kids anjeun ka bobo ogé.

induksi √.Sensitive: LED Baby Binih lampu Panyungsi-di chip sensor anyar béja, Buka switch kakuatan basa, The shot kahiji cahaya bodas Kersa (lampu lemah), The ngamen kadua nya éta mode genep warna warna-ngarobah, The katilu ngamen sok caang, Pareuman lampu dina keur waktu kaopat, pat deui, lampu datangna dina modeu.

Operasi √.Correct: Hiji muatan pinuh (5V / 1A) nyokot ngeunaan 2 jam. Nalika ngecas, indikator beureum hurung, ngecas nyampurnakeun, lampu indikator héjo.

skenario √.Usage: The LED Baby Binih lampu Ieu bisa dipaké salaku lampu barudak pangkeng wengi, tapi bisa ogé salaku lampu pabinihan bedside, lampu kaulinan orok, kids pangkeng decoration.Powered ku sagala alat jeung port USB, kayaning komputer, desktop , laptop, bank kakuatan.

 


  • EXW Harga: US $ 6.77- $ 7.22 / lembar
  • MOQ: 50 lembar
  • Suplai Kamampuhan: 20 000 lembar / per bulan
  • Port: Xiamen atanapi Shenzhen sakumaha diperlukeun
  • Sarat pembayaran: T / T, PayPal, Western Union, L / C, D / A, D / P
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi
    item Ngaran Metoo Silicone Lampu
    Item No. PJS-PY002W
    Warna awakna bodas
    kakuatan 1W
    Voltaseu DC 5V / 1A
    Jenis Batré Diwangun-di 500mAh Li-ion batré
    cahaya Warna RGB
    Sasayogian tanaga batré litium
    ngecas waktos  2 jam
    Time ngagawekeun 8-20 jam (gumantung kana caang)
    Desain bentukna OEM / ODM
    test Standar CE RoHS SAA TUV ETL
    fungsi 1,7 Warna Ngarobah
    2.Touch sensor
    3. Jauh Control
    bungkusan 1pcs / kotak, 48pcs / karton
    kasinugrahan sampurna Valentine Day / Natal / Taun Anyar pikeun lover, sobat, kolot, budak
    dimensi
    panjang 10.3cm
    rubak 11.2cm
    luhur 16.6cm
    kapasitas N / A
    material
    Bahan awak ABS + Kaamanan Silicone
    Kaluaran (pami peryogi) Laser Printing (1000PCS), sertipikat RoHS
    asesoris Émbaran
    sambungan kabel ngecas USB nuhun
    nu lain teu
    Timbangan
    Beurat Net (kg) 0,22
    Beurat pengiriman barang (kg) 0,5
    kotak warna (mm) 105 * 115 * 135
    kotak karton (cm) 59 * 49 * 30 (16.5kg / Ctn)

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!