Kaulinan headphone PJS-M5 - Cina Xiamen PJS Téhnologi

Kaulinan headphone PJS-M5

Pondok Description:

.Suspend Headband ngurangan tekenan:

1: bracket stabil: dispersi tekanan sirah nyaman mun teu ngagem

2: Kulit Pad: Earmuffs dipaké kalawan bahan kulit ramah-kulitna, jeung super lemes hampang leuwih-ceuli anu leuwih nyaman keur maké lila.

.The headband kalawan Unit supir badag; Bass kuat sarta Pokus on maén kaulinan struktur headphone:

.Adjustable Headband / badan Lightweight / papisah ramah-kulitna design earmuff / 50MM Unit supir / stration mic / desain lampu warni

.Wireless headphone aktif cancels noise luar, sahingga anjeun mikaresep audio Anjeun dina subway, beus, pesawat, jeung kaayaan ribut séjén

.Sound analitik: 50MM Unit drive ageung tiasa delivers sora jelas tur bass jero kaulinan nyata.

.You tiasa 't ngalakukeun salah ku nyaman, sturdy na jero-soundin


  • EXW Harga: US $ 8.16-8.68 / lembar
  • MOQ: 100 lembar
  • Suplai Kamampuhan: 20 000 lembar / per bulan
  • Port: Xiamen atanapi Shenzhen sakumaha diperlukeun
  • Sarat pembayaran: T / T, PayPal, Western Union, L / C, D / A, D / P
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi
    item Ngaran kaulinan headphone 
    Item No. PJS-M5
    beurat  
    Warna awakna Emas / Silver
    spiker impedansi 32Ω
    lemes parasaanana  -58dB ± 3dB
    diaméterna spiker 50MM
    tipe sambungan Φ3.5mm
    kakuatan dipeunteun 100mW
    panjangna kawat ≈2M
    prekuensi 20-25000Hz
    Pilihan kualitas; pamastian kualitas 1: OFC lima core tambaga kawat
    2: Anti ledakan anti tarikan
    akurasi tinggi Aya tiis kana tiis ngeunaan Ceuli,
    Powered by a jack USB headset,
    mun anjeun tarung di buruan, Kawas
    headphone terang caang dunya poék
    titik, lawan terrified.
    Fitur 1: ditunda headband euweuh tekanan;
    2: stabil bracket bahan-kakuatan High;
    3: earmuffs Protéin ngasingkeun lebu jeung noise;
    4: kawat Braided tetep transmisi stabil; 
    5: Emas plated jack kualitas sora hadé;
    6: Jeung kontrol volume gampang ngadalikeun;
    Perkenalan produk 1: numpurkeun Headband ngurangan tekenan:
       1): stabil bracket: dispersi tekanan sirah
    nyaman mun teu ngagem

       2): Kulit Pad: Earmuffs dipaké kalawan ramah-kulitna
    bahan kulit, sarta super lemes hampang leuwih-ceuli anu
    geus leuwih nyaman keur maké lila.
    2: The headband kalawan Unit supir badag; Kuat
    bass sarta Pokus on maén kaulinan struktur headphone:

    Headband adjustable / badan Lightweight /
    papisah ramah-kulitna earmuff / 50MM Unit supir /
    struction mic design desain / lampu warni
    3: Wireless headphone aktif cancels noise luar,
    sahingga anjeun mikaresep audio anjeun dina subway, beus,
    pesawat, jeung kaayaan ribut séjén

    4: Sora analitik:
       50MM Unit drive ageung tiasa delivers sora jelas tur
    bass jero kaulinan nyata.

    5: The omnidirectional mic:
       mikropon fleksibel pikeun positioning pasti, kalawan hébat
    sensitipitas di picking up sora.

    dimensi
    Ukuran karton (cm)  
    material
    Bahan produk tambaga pipa
    asesoris Émbaran
    nu lain teu
    Timbangan
    Beurat Net (kg)  
    Beurat pengiriman barang (kg)  
    Warna Box Ukuran (cm)  
    Ukuran karton (cm)  

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!