FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon anu produk utama dina perusahaan?

produk utama urang kaasup pinggel Smart, Wireless carjer gancang, lampu Reungit Killer, humidifier, Aroma diffuser, Élmu sarta LED wengi lampu na Electronics lianna.

Ieu kaamanan produk Anjeun disatujuan?

Yes.Safety lengkep.

Kumaha ngeunaan panangtayungan produk?

Mangga konsultasi barang jualan urang.

sertipikat Naon anu anjeun gaduh?

CE, FCC, UL, SAA, GS, PSE, CB, GOST, KC na CCC.

Naon MOQ anjeun urutan OEM?

MOQ pikeun pesenan OEM nyaeta 50pcs.

Dupi anjeun nampi pesenan kuantitas leutik?

Sumuhun, urang nampi. Tapi mamang teu nu beuki jumlah urutan anjeun, anjeun bakal meunang leuwih diskon. Upami Anjeun gaduh volume urutan bulanan biasa, urang ogé hoyong masihan anjeun nu diskon luyu.

Naon ngeunaan jaminan produk anjeun?

Urang nawiskeun jaminan 1-2 taun nurutkeun produk béda.

Kumaha ngeunaan waktu ngahasilkeun?

urutan sampel pikeun 3-5 poé; urutan Qty keur 15-20 poé.

.How mésér sampel?

Pariksa ramatloka Amazon mésér sampel kaasup shippping ongkos.

Dupi abdi tiasa nyitak logo brand kuring dina chargers?

Yakin, OEM téh aya. Lazer percetakan jeung percetakan sutra bisa ditawarkeun.

Naon tiasa ngalakukeun lamun produk kasebut pegat?

Urang janji pikeun ngirim ngagantian anyar salah lamun aya wae cacad lumangsung salila periode jaminan, tapi urang perlu gambar atawa video ngabuktikeun cacad asalna tina masalah kualitas urang.

kiriman sadia nu?

Ilaharna, urang ngilikan barang ku laut, udara jeung nganyatakeun (DHL, UPS, FEDEX, TNT, suweng ....).

Naon pamayaran nu anjeun gaduh?

Ayeuna, anjeun tiasa mayar via T / T, Western Union, paypal. Leuwih pilihan mayar bakal ditambahkeun dina mangsa nu bakal datang.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!