Taros Kami

Xiamen PJS Téhnologi Co., Ltd

alamat

Kamar 622 No.2 RiYuan Erli Heshan Street, Huli District, Xiamen

Surélék

sales1@pjstec.com

sales8@pjstec.com 

telepon

(+86) 0592 5790956
(+86) 135 9045 6760

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm
Sabtu: 10am mun 2pm
Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!