Hideung Smart pinggel PJS-V66S-hideung - Cina Xiamen PJS Téhnologi

Hideung Smart pinggel PJS-V66S-hideung

Pondok Description:

√.There Olahraga modus boga tilu diwangun-di modeu gerak, Anjeun tiasa maké wristband nu langsung ka latihan, The Wristband bisa ngarekam sakabeh olahraga Anjeun data A: Saté: Time; kalori; Haté Laju B: Run: Jarak; kalori; Haté Laju C: tali skipping: Frékuénsi; kalori; haté Rate

√.Heart Laju / Getih tekenan / Getih Oksigén pangimeutan Panyungsi-di High- sensitipitas latihan na haté tekanan getih laju sensor, mantau na ngarekam rupa indikator denyut jantung jeung kaayaan tekanan getih sepanjang waktos, sarta rationally perencanaan volume latihan

√.IP67 waterproof, waterproof; Lebu-buktina; Anti korosi. Kalawan IP67 kinerja waterproof, Kolam, Hujan, lingkungan Cai henteu sieun, Anjeun tiasa nyandak eta kalawan betah tur ngalakukeun nanaon pikeun megatkeun tindakan ngajadikeun babu nu

√.Wechat Olahraga Olahraga Jeung babaturan, sajaba PK anu bisa nalukkeun panutup, Anjeun tiasa ogé ajak silih ngawas, jeung kakuatan rojongan bisa balik salajengna

√.Message push eusi, Singkronkeun suratna dina handphone, Lamun aya pesen, éta bakal ngingetan ka geter, Ulah salempang ngeunaan leungit hiji panggero penting, Pencét antarbeungeut dipilampah salila tilu detik pikeun nembongkeun eusi suratna.

 


  • EXW Harga: US $ 14.68-15.48 / lembar
  • MOQ: 50 lembar
  • Suplai Kamampuhan: 20 000 lembar / per bulan
  • Port: Xiamen atanapi Shenzhen sakumaha diperlukeun
  • Sarat pembayaran: T / T, PayPal, Western Union, L / C, D / A, D / P
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi
    item Ngaran Hideung Smart pinggel
    Item No. PJS-V66S-Hideung
    beurat 25g
    Warna awakna hideung
     kapasitas batré 90mAh
     rating waterproof IP67 waterproof
     tipe adonan litium Polimér
     bahan Wristband silika gél
     bahan ngaitkeun pigeulang alloy aluminium
    Desain bentukna OEM / ODM
    test Standar CE RoHS
    bungkusan 1pcs / kotak, 50pcs / karton
     syarat sistim Android 4.4 jeung sistem di luhur, 
    IOS8.0 luhur sistem, ngarojong Bluetooth 4.0 atawa telepon beuki mobile
    Bluetooth V4.0 BLE
    sénsor sensor denyut jantung photoelectric Reflective
    mamerkeun 0.96 inci boléd
    waktu sayaga 20 dinten
    jam gawe 7 dinten
    modeu operasi Tombol touch kapasitif
    modeu ngageter Tinggi sénsitip diwangun-di motor
    ngecas panganteur garis Dua data magnét
    modeu download aplikasi / APK Android: FlagFit  
    Apple: FlagFit
    panginget: (Sistim ios di Apple kedah nganggo toko, mobile Android
     telepon di 360 asisten mobile na utama aplikasi toko séjén 
    pilarian APK fitcloud download tur masang)
    fungsi 1. layar Beubeur kalawan ring touch leungeun (0.96 inci boléd)
    laju 2. Heart sarta Pangwanoh oksigén getih, test tekanan getih
    3. asup eusi pesen panginget
    4. Time tampilan, step by step, jarak kalayan tampilan layar
    5. Lengkah, jarak, kalori
    6. saré monitor (waktu sare, kualitas sare)
    7. asup iber panggero, push pesen
    8. WeChat, QQ, facebook olahraga babagi
    9. serelek panginget Anti (handphone kaluar tina rentang ngageter)
    10. telepon firewall
    11. Alarm jam
    12. Kabugaran gawang netepkeun
    babagi informasi 13. Kabugaran
    14. fungsi SUOTA, ngaliwatan firmware pinggel pamutahiran APK / aplikasi
    dimensi
    panjang 48cm 
    rubak 24.3cm
    luhur 12cm
    kapasitas N / A
    material
    Bahan awak Aluminium alloy / silika gél
    Kaluaran (pami peryogi) Laser Printing (500PCS), sertipikat RoHS
    asesoris Émbaran
    nu lain teu
    Timbangan
    Beurat Net (kg) 0,24
    Beurat pengiriman barang (kg) 0,95
    Warna Box Ukuran (cm) 11,5 * 7,5 * 3,0
    Ukuran karton (cm) 39,5 * 17 * 25

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!