Tentang Kami

5

Xiamen PJS Téhnologi Co., Ltd nu boga tujuan pikeun ngamekarkeun diri kana sungut-kelas munggaran. PJS nyaéta parusahaan integrasi kaasup produksi, jualan, ékspor, parusahaan urang diadopsi sistem manajemen perusahaan modern jeung tim dagang asing profésional, adhering ka "Quality-berorientasi na Palanggan-berorientasi" prinsip bisnis jasa. Dina garis kalawan "efisiensi High, kerjasama Tim, ngembangkeun Win-win, layanan Best" konsep manajemen perusahaan. 

Kabéh Produk geus diékspor ka Amérika, Australia, Éropa, Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika, leuwih ti 40 nagara jeung wewengkon, meunang mayoritas konsumén pujian jeung amanah tur ngadegkeun hiji hubungan bisnis jangka panjang gawé babarengan. Kami fokus dina Sadaya rupa pinggel Smart, carjer gancang Wireless, headphone kaulinan, lampu killer Reungit, ultrasonic Aroma diffuser sarta mini Humidifiers, cooling, Élmu sarta lampu Bluetooth Smart, wengi lampu LED, sarta kitu ogé produk éléktronik lianna konsumen kantos saprak ngadegna na. Kalawan parabot produksi canggih sarta kaahlian manajemén efisien, Simkuring oge nawiskeun profésional OEM na ODM jasa.

21


WhatsApp Online Chat!