Pure USB Air humidifier Cleaner PJS-BH - China Xiamen PJS Teknologi

Pure USB Air humidifier Cleaner PJS-BH

Short Description:

√.Humidifier bisa tumindak vas malang minangka Cilik, Kantor humidifier karo desain unik saka ngisor bisa multi amba katampil.

teknologi √.Ultrasonic Micro atomization, semprotan liyane Seragam lan kepileh, Kelembapan liyane rampung, effectly mungkasi listrik statis ing lingkungan garing, ngurangi radiation lan njaga kulit Gamelan.

humidifiers √.USB kanggo kamar turu, Baby Kamar, SPA Kamar, Yoga Kamar, Kamar, Home, Office, Hotel, Sekolah, etc.

cahya √.Night bisa nggunakake kabel USB, Trep migunani, humidifier wektu spary 6 jam, kapasitas kothak banyu 400ML bisa terus 10 jam.

√.Using USB kanggo madhangi humidifier bohlam, ana sawetara owah-owahan werna, lan ing wayah wengi iku bisa dadi cahya wengi gedhe.


  • EXW Price: US $ 5.06- $ 5.38 / bêsik
  • MOQ: 100 Potong
  • Sumber Kabisan: 20 000 bêsik / saben sasi
  • Port: Xiamen utawa Shenzhen minangka dibutuhake
  • Sarat Pembayaran: T / T, Paypal, Western Union, L / C, D / A, D / P
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan
    item Name Pure USB Air humidifier Cleaner
    jeneng Colorful humidifiers Night cahya
    Item No PJS-BH  
    Warna awak putih
    Power 2W
    voltase output 5V 500mA
    Gaya fashion
    Desain wangun OEM / ODM
    Tank Water 400mL
    Misting Output 10ml / h
    papan aplikasi 10sq
    Wektu Pakaryan Nganti 8hours
    Noise <36db
    test Standard CE RoHS
    Packaging 1pcs / kothak, 60pcs / karton
    line kabel 1.2m
    aplikasi Bedroom, Baby Kamar, SPA Kamar, Yoga Kamar, Home, Office, Hotel, Sekolah
    fungsi 1.Add banyu saka ndhuwur
    2.Colorful Night cahya
    3.Air Purify
    4.Super humidification
    5.Easy kanggo ngresiki
    Ukuran 
    Length 8.8cm 
    Jembar 8.8cm 
    Dhuwur 15.3cm
    kapasitas N / A
    Material
    Material awak ABS / PP / PET
    Weton (yen perlu) Laser Printing (2000PCS), certificate RoHS
    aksesoris Informasi
    daya USB Ya
    liyane Ora
    bobot
    Bobot Net (kg) 0,24
    Bobot Shipping (kg) 0,5
    Warna Box Size (cm) 10 * 10 * 16
    Size Carton (cm) 58 * 48,5 * 33,5 (15kg / CTNs)

  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!