Nyamuk Killer Lamp PJS-LFD - China Xiamen PJS Teknologi

Nyamuk Killer Lamp PJS-LFD

Short Description:

√.FAN nyedhot asas: pembunuh nyamuk mentas nganyari dibangun karo penggemar nyedhot kuwat lan majeng sumber cahya LED, efektif kanggo luring mosquitoes lan ngisep mau menyang lampu, padha bakal nggaringaké lan pungkasanipun mati.

√.SAFE & nontoxic: lamp nyamuk LED adopts cara fisik kanggo matèni lemut. Ora poisons, kimia mbebayani utawa radiation, 100% aman kanggo badan manungsa lan pets, solusi kontrol serangga banget Eco-loropaken lan biaya-efektif.

√.EASY nggunakake & Resik: Powered by kabel USB, bisa kepasang menyang sembarang sumber daya, komputer utawa telpon pangisi daya mobile. Gedhe kothak panyimpenan kapasitas nggampangake kanggo mbusak kanggo reresik lan Lèpèn nyamuk mati dening twisting prasaja.

√.USER-loropaken DESIGN: Ana sing cilik ing sisih ndhuwur, yen perlu, sampeyan bisa mbusak tutup sethitik kanggo nyelehake ing ngalangi utawa Cairan penolak serangga kanggo efek luwih. dibangun ing penggemar bisa meneng, ana gangguan amba kanggo ngrusak turu terkenal.

√.WIDE APLIKASI: Great dienggo njero ruangan, kayata ngarep, kamar turu, kamar urip, pawon, kantor, mining, hotel, lan sapiturute Nglindhungi marang ngganggu lan penyakit-mbeta mabur / serangga. Sampurna kanggo mosquitoes, kewan omo cilik, mabur lan serangga liyane.

 


  • EXW Price: US $ 4.36- $ 4.68 / bêsik
  • MOQ: 100 Potong
  • Sumber Kabisan: 20 000 bêsik / saben sasi
  • Port: Xiamen utawa Shenzhen minangka dibutuhake
  • Sarat Pembayaran: T / T, Paypal, Western Union, L / C, D / A, D / P
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan
    item Name Nyamuk Killer Lamp
    Item No PJS-LFD
    wangun jamur Shape
    Warna awak putih
    Power 3W
    Input voltase / Current 5V / 1A
    Gaya fashion
    motif Design selaras
    Desain wangun OEM / ODM
    Work Range 60㎡
    test Standard CE RoHS
    Packaging 1pcs / kothak, 24pcs / karton
    USB powered powered by komputer, laptop, bank daya, adaptor USB lan ing, trep kanggo sampeyan kanggo nggunakake
    aplikasi Home Office Bedroom Living room Kitchen Restaurant Caves Yard 
    Aman & nontoxic Ora poisons, kimia mbebayani utawa radiation, 100% aman kanggo badan manungsa lan pets
    Ukuran
    Length 16cm 
    Jembar 13.5cm
    Dhuwur 13.5cm
    kapasitas N / A
    Material
    Material awak ABS / PP
    Weton (yen perlu) Laser Printing (1000PCS), certificate RoHS
    FAN asas nyedhot penggemar kang nyedhot kuwat lan majeng sumber cahya LED
    aksesoris Informasi
    kabel USB Ya
    liyane Ora
    bobot
    Bobot Net (kg) 0.36
    Bobot Shipping (kg) 0,65

  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!