Metoo Silicone cahya PJS-PY002W - China Xiamen PJS Teknologi

Metoo Silicone cahya PJS-PY002W

Short Description:

√.Healthy lan materi aman: LED Baby Kids Night cahya Me toorabbit dening silikon ABS menehi tutul pleasantly alus, Aran alus. Seven werna bisa ngganti supaya mbentuk mboko sithik ganti color.Through lumahing silikon alus, cahya katon alus lan anget.

√.Long Wektu Companionship: Dibangun ing 500mAH baterei lithium ndhukung nggunakake hotspot munggah, cahya kuning Anget murup bab 3 kanggo 5 jam. Kang kanca pancet kanggo kabeh wengi dawa, Nggawe atmosphere.Cozy childrens wengi cahya nyaman lan sayah kanggo soothe dicekel bocah turu uga.

prabawa √.Sensitive: LED Baby Nursery Lamp Dibangun ing tugelan anyar kedher, Bukak ngalih daya basa, The dijupuk kawitan cahya putih Anget (cahya banget), The Beat kaping kalih inggih punika mode enem-werna werna-ganti, The katelu Beat tansah padhang, Pateni cahya kanggo kaping papat, Pat maneh, lampu teka ing mode.

operasi √.Correct: One daya lengkap (5V / 1A) njupuk bab 2 jam. Nalika daya, indikator abang murup, daya jangkep, lampu indikator ijo.

skenario √.Usage: The LED Baby Nursery Lampu Bisa digunakake minangka lampu anak bedroom wengi, nanging bisa uga minangka cahya nursery bedside, lampu dolanan bayi, anak bedroom decoration.Powered dening sembarang piranti karo port USB, kayata komputer, desktop , laptop, bank daya.

 


  • EXW Price: US $ 6.77- $ 7.22 / bêsik
  • MOQ: 50 bêsik
  • Sumber Kabisan: 20 000 bêsik / saben sasi
  • Port: Xiamen utawa Shenzhen minangka dibutuhake
  • Sarat Pembayaran: T / T, Paypal, Western Union, L / C, D / A, D / P
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan
    item Name Metoo Silicone cahya
    Item No PJS-PY002W
    Warna awak putih
    Power 1W
    Tegangan DC 5V / 1A
    Koleksi baterei Dibangun ing 500mAh Li-ion baterei
    Lighting Warna RGB
    Power supply baterei lithium
    Ngisi daya wektu  2 jam
    Wektu Pakaryan 8-20 jam (gumantung ing padhange)
    Desain wangun OEM / ODM
    test Standard CE RoHS saa TUV ETL
    fungsi 1.7 Warna Ganti
    2.Touch Sensor
    3. Remote Control
    Packaging 1pcs / kothak, 48pcs / karton
    Gift Perfect Valentine Day / Natal / Enggal kanggo pacangan, kanca, tuwane, dicekel bocah
    Ukuran
    Length 10.3cm
    Jembar 11.2cm
    Dhuwur 16.6cm
    kapasitas N / A
    Material
    Material awak ABS + Keamanan Silicone
    Weton (yen perlu) Laser Printing (1000PCS), certificate RoHS
    aksesoris Informasi
    kabel USB daya Ya
    liyane Ora
    bobot
    Bobot Net (kg) 0,22
    Bobot Shipping (kg) 0,5
    kothak werna (mm) 105 * 115 * 135
    kothak karton (cm) 59 * 49 * 30 (16.5kg / CTN)

  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!