Gaming kuping PJS-M5 - China Xiamen PJS Teknologi

Gaming kuping PJS-M5

Short Description:

.Suspend iket Suda Pressure:

1: krenjang Stabil: Sawur meksa sirah nyaman kanggo nyandhang

2: Kulit pad: Earmuffs digunakake karo materi kulit-loropaken kulit, lan super alus bantalan liwat kuping sing luwih nyaman kanggo nyandhang dangu.

.Ing iket karo unit driver gedhe; Bass kuat lan Fokus muter game saka struktur kuping:

.Adjustable iket / awak entheng / Isolated-loropaken kulit desain earmuff / 50mm unit driver / stration mic / desain lampu warni

.Wireless Headphones aktif cancels gangguan njaba, ngijini sampeyan kanggo seneng audio ing sepur, bus, bidang, lan kahanan rame liyane

.Swara analitis: 50mm unit drive gedhe bisa ngirim swara bening lan bass jero kanggo game nyata.

.Sampeyan bisa 't apa salah karo nyaman, kuat lan jero-soundin


  • EXW Price: US $ 8.16-8.68 / bêsik
  • MOQ: 100 Potong
  • Sumber Kabisan: 20 000 bêsik / saben sasi
  • Port: Xiamen utawa Shenzhen minangka dibutuhake
  • Sarat Pembayaran: T / T, Paypal, Western Union, L / C, D / A, D / P
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan
    item Name Gaming kuping 
    Item No PJS-M5
    bobot  
    Warna awak Gold / Silver
    speaker impedansi 32Ω
    Sensitivity  -58dB ± 3dB
    diameteripun speaker 50mm
    jinis sambungan Φ3.5mm
    daya dirating 100mW
    dawa Wire ≈2M
    frekuensi 20-25000Hz
    pilihan Quality; jaminan kualitas 1: OFC limang inti tembaga kabel
    2: Anti-jeblugan anti-pull
    Akurasi dhuwur Ana kelangan ing kadhemen babagan kuping,
    Powered by Jack USB headset,
    nalika perang ing game, Kaya
    headphone cahya padhang donya peteng
    titik, mungsuh wedi.
    fitur 1: Suspended iket ora meksa;
    2: Stabil krenjang materi-kekuatan High;
    3: earmuffs Protein isolasi bledug lan gangguan;
    4: kabel Jalinan tetep transmisi stabil; 
    5: Gold dilapisi Jack kualitas swara luwih;
    6: Kanthi kontrol volume gampang kanggo ngontrol;
    Pambuka Product 1: nundha iket Suda tekanan:
       1): Stabil krenjang: Sawur meksa sirah
    nyaman kanggo nyandhang

       2): Kulit pad: Earmuffs digunakake karo-loropaken kulit
    materi kulit, lan super alus bantalan liwat kuping sing
    luwih nyaman kanggo nyandhang dangu.
    2: Ing iket karo unit driver gedhe; Kuat
    bass lan Fokus muter game saka struktur kuping:

    iket Luwes / awak entheng /
    Isolated-loropaken kulit earmuff / 50mm unit driver /
    struction mic desain desain / cahya warni
    3: Wireless Headphones aktif cancels gangguan njaba,
    ngijini sampeyan kanggo seneng audio ing sepur, bus,
    bidang, lan kahanan rame liyane

    4: Swara analitis:
       50mm unit drive gedhe bisa ngirim swara cetha lan
    bass jero kanggo game nyata.

    5: Ing omnidirectional mic:
       mikropon Flexible kanggo posisi sing pas, karo gedhe
    sensitivitas ing njupuk munggah swara.

    Ukuran
    Size Carton (cm)  
    Material
    Material Product tembaga Pipeline
    aksesoris Informasi
    liyane Ora
    bobot
    Bobot Net (kg)  
    Bobot Shipping (kg)  
    Warna Box Size (cm)  
    Size Carton (cm)  

  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!