FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sing produk utama ing perusahaan?

produk utama kita kalebu kalung Smart, Wireless pangisi daya cepet, lamp Nyamuk Killer, humidifier, Aroma diffuser, AC LED wengi lampu lan Electronics liyane.

Wis safety produk disetujoni?

Yes.Safety rampung.

Carane bab pangayoman saka produk?

Mangga takon kuwi kita dodolan.

sertifikat Apa sampeyan duwe?

CE, FCC, UL, saa, GS, PSE, CB, GOST, KC lan CCC.

Apa MOQ kanggo supaya OEM?

MOQ pesenan OEM punika 50pcs.

Kowe nampa pesenan jumlahe cilik?

Ya, kita nampa. Nanging ora mangu sing luwih jumlah pesenan, sampeyan bakal njaluk liyane discounts. Yen sampeyan duwe volume supaya saben wulan biasa, kita uga bakal kaya kanggo menehi diskon cocok.

Apa bab babar pisan saka produk?

We offer babar pisan 1-2 taun miturut beda produk.

Carane bab wektu prodhuksi?

supaya Sample kanggo 3-5 dina, supaya Qty kanggo 15-20 dina.

.carane kanggo tuku conto?

Priksa website Amazon tuku conto kalebu shippping biaya.

Bisa print logo sandi account ing pangisi daya?

Manawa, OEM kasedhiya. Lazer printing lan printing sutra bisa ana.

Apa bisa apa yen produk wis bejat?

Kita janji kanggo ngirim panggantos anyar siji ana kang risak kelakon sak periode babar pisan, nanging kita kudu gambar utawa video kanggo mbuktekaken risak rawuh saka masalah kualitas.

kintunan kasedhiya kang?

Biasane, kita kapal barang dening segara, udhara lan nyebut (DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS ....).

Apa Pembayaran ing kowe duwe?

Saiki, sampeyan bisa mbayar liwat T / T, Western Union, paypal. More pilihan pembayaran bakal ditambahake ing mangsa cedhak.

Arep digarap US?



Tampilan Online Chat!