Black Smart Gelang PJS-V66S-ireng - China Xiamen PJS Teknologi

Black Smart Gelang PJS-V66S-Black

Short Description:

√.There Olahraga Modes wis telung dibangun ing mode gerakan, Sampeyan bisa nyandhang wristband langsung ngleksanani, The Bangle bisa ngrekam kabeh olahraga data A: Nunggang: Wektu; kalori; Heart Rate B: Run: Distance; kalori; Heart Rate C: Rope Skipping: Frekuensi; kalori; Detak jantung

√.Heart Rate / Sang Pressure / Sang oksigen ngawasi Dibangun ing dhuwur- Sensitivity ngleksanani lan jantung meksa getih tingkat sensor, ngawasi lan ngrekam macem-macem pratondho detak jantung lan kahanan tekanan getih ing kabeh kaping, lan rationally planning volume ngleksanani

√.IP67 Waterproof, Waterproof; Bledug-bukti; Anti-karat. Kanthi IP67 kinerja anti banyu, nglangi, Rain, lingkungan banyu ora wedi, Sampeyan bisa njupuk karo ease lan nindakake apa-apa kanggo break budak

√.Wechat Olahraga Olahraga Kanthi kanca, saliyane PK sing bisa manggoni tutup, sampeyan bisa uga kasurung saben liyane kanggo ngawasi, kalawan support sampeyan bisa pindhah luwih

√.Message push isi, Selarasake pesen ing telpon seluler, Nalika ana pesen, bakal ngelingake sampeyan kanggo kedher, Aja padha sumelang ing bab ilang telpon penting, Pencet antarmuka pesen telung detik kanggo nampilake isi pesen.

 


  • EXW Price: US $ 14.68-15.48 / bêsik
  • MOQ: 50 bêsik
  • Sumber Kabisan: 20 000 bêsik / saben sasi
  • Port: Xiamen utawa Shenzhen minangka dibutuhake
  • Sarat Pembayaran: T / T, Paypal, Western Union, L / C, D / A, D / P
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan
    item Name Black Smart Gelang
    Item No PJS-V66S-Black
    bobot 25g
    Warna awak Black
     kapasitas batere 90mAh
     HFS anti banyu IP67 anti banyu
     jinis giliran lithium Polymer
     materi wristband silika gel
     materi Gesper Wrist aluminium
    Desain wangun OEM / ODM
    test Standard CE RoHS
    Packaging 1pcs / kothak, 50pcs / karton
     sistem syarat Android 4.4 lan sistem ndhuwur, 
    IOS8.0 ndhuwur sistem, ndhukung Bluetooth 4.0 utawa telpon seluler
    Bluetooth V4.0 Ble
    sensor sensor detak jantung fotoelektrik termenung
    tampilan 0,96 inch OLED
    wektu siyaga 20 dina
    Jam kerjo 7 dina
    mode Operation tombol tutul Capacitive
    mode Lansiran High sensitif dibangun ing motor
    Ngisi daya antarmuka baris loro data Magnetik
    mode download APP / apk Android: FlagFit  
    Apple: FlagFit
    Pènget: (sistem iOS ing Apple kudu nggunakake nyimpen, Android seluler
     telpon ing 360 assistant mobile lan utama aplikasi nyimpen liyane 
    search apk fitcloud download lan nginstal)
    fungsi 1. Layar Sabuk karo ring tutul tangan (0.96 inch OLED)
    tingkat 2. Heart lan deteksi oksigen getih, test meksa Sang
    3. Mlebu isi pesen pangeling
    4. Wektu tampilan, langkah dening langkah, kadohan karo tampilan layar
    5. Langkah, kadohan, kalori
    6. turu monitor (wektu turu, kualitas turu)
    7. mlebu kabar telpon, push pesen
    8. WeChat, QQ, FACEBOOK olahraga kanggo nuduhake
    9. gulung pangeling Anti (ponsel metu saka sawetara tandha)
    10. No. firewall
    11. Weker jam
    12. Fitness goal setting
    nuduhake informasi 13. Fitness
    14. fungsi SUOTA, liwat perangkat kukuh Gelang upgrade apk / APP
    Ukuran
    Length 48cm 
    Jembar 24.3cm
    Dhuwur 12cm
    kapasitas N / A
    Material
    Material awak Aluminium alloy / Silika gel
    Weton (yen perlu) Laser Printing (500PCS), certificate RoHS
    aksesoris Informasi
    liyane Ora
    bobot
    Bobot Net (kg) 0,24
    Bobot Shipping (kg) 0.95
    Warna Box Size (cm) 11.5 * 7.5 * 3.0
    Size Carton (cm) 39,5 * 17 * 25

  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!